На Буковині встановлюють нове бар’єрне огородження вздовж дороги М-19

03.02.2022 10:06   Джерело: CvNews
Опубліковано : Ігор Кравців

Торік у Чернівецькій області в рамках програми «Велике будівництво» стартував поточний середній ремонт трьох відрізків дороги М-19 «Доманове – Ковель – Чернівці – Тереблече». У ремонті майже 31 кілометр автошляху, який з’єднує Чернівецьку область з Тернопільською.

Під час ремонтно-будівельного сезону 2021 року на 24,7 кілометрах було влаштовано нижній шар з крупнозернистого асфальтобетону. А верхній шар – на 10 км.

Про це інформує Служба автомобільних доріг у Чернівецькій області.

Цьогоріч ремонт триває, оскільки цей об’єкт є перехідним. Зараз погода дозволяє шляховикам встановлювати нове металеве бар’єрне огородження. Вони працюють поблизу сіл Витилівка та Лашківка. На сьогодні вже оновили 2 кілометри відбійника. Залишається ще майже 10 км.

Також за сприятливої погоди планують відновити ремонтні роботи з оновлення дорожнього покриття, укріпити узбіччя, облаштувати з’їзди, зупинки громадського транспорту, тротуари та пішохідні зони.

Крім того, на відремонтованих ділянках траси М-19 встановлять нові автопавільйони та облаштують посадкові майданчики з тактильною плиткою, а також виконають заходи із безпеки дорожнього руху.

Довідково

Траса М-19 «Доманове (на Брест) — Ковель — Чернівці — Тереблече (на Бухарест)» – автомобільний шлях міжнародного значення. Проходить через Волинську, Рівненську, Тернопільську та Чернівецьку області. Дорога має стратегічне значення, оскільки сполучає автомобільні переходи через білоруський та румунський кордони.

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу cvnews.cv.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер і долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук.
Джерело: CvNews