Молодий водій у Дністровському районі виїхав на зустрічну смугу і загинув

05.02.2022 17:14   Джерело: CvNews
Опубліковано : Ігор Кравців

У ніч з 4 на 5 лютого на автодорозі Р-63 у межах села Романківці в результаті зіткнення транспортних засобів постраждали двоє чоловіків. Від отриманих травм на місці аварії загинув 27-річний кермувальник ВАЗ 21099, а його 30-річного пасажира медики доправили до лікарні.

Читайте також

На Буковині чоловіка на смерть збила вантажівка
Винуватець смертельної ДТП зізнався у скоєному
У Чернівцях водій елітної іномарки врізався у два будинки (фото)

Попередньо правоохоронці встановили: перебуваючи за кермом автомобіля ВАЗ, житель села Вашківці виїхав на зустрічну смугу та зіткнувся із Opel Vivaro під керуванням 35-річного жителя села Шебутинці.

Внаслідок зіткнення водій ВАЗ 21099 отримав травми, несумісні з життям, та загинув на місці ДТП. Пасажира цього ж автомобіля медики госпіталізували до лікарні швидкої медичної допомоги. У потерпілого – травми голови та численні переломи.

Слідчі поліції внесли відомості до Єдиного реєстру досудових розслідувань за частиною 2 статті 286 (Порушення правил безпеки дорожнього руху або експлуатації транспорту особами, які керують транспортними засобами) Кримінального кодексу України.

Триває досудове розслідування, повідомляє відділ комунікації поліції Чернівецької області.

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу cvnews.cv.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер і долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук.
Джерело: CvNews