На вихідних у Чернівецькій області сталося 15 пожеж, згоріло 18 гектарів рослинності

07.02.2022 15:55   Джерело: CvNews
Опубліковано : Ігор Кравців

Протягом вихідних днів більшість пожеж рятувальники ліквідували на відкритій території, суха трава горіла 9 разів. Пожежі мали місце в обласному центрі, Чернівецькому та Дністровському районах. Загалом в результаті пожеж сухої трави знищено понад 18 га сухої рослинності.

Окрім цих пожеж, 5 лютого в с. Шишківці Ставчанської ТГ Чернівецького району горіла господарська будівля. За попередніми висновками фахівців, причиною пожежі стало коротке замкнення електромережі. Вогонь помітив власник. Оскільки площа пожежі  була незначною, місцевим мешканцям вдалось самотужки ліквідувати пожежу до прибуття пожежно-рятувальних підрозділів. В результаті пожежі чоловік 1978 року народження травмувався -  отримав опіки. Потерпілого госпіталізували до лікувального закладу м. Чернівці.

Ще одна пожежа, за попередніми висновками фахівців, внаслідок короткого замкнення електромережі  сталася 4 лютого в житловому будинку, що в с. Олексіївка Сокирянської ТГ Дністровського району. На момент виникнення пожежі у помешканні перебував власник, саме він і повідомив про подію Службу порятунку. На місце події прибули вогнеборці 8 державної пожежно-рятувальної частини м. Сокиряни та місцевого пожежно-рятувального підрозділу с. Гвіздівці. Рятувальники ліквідували пожежу на площі 140 кв.м та врятували житловий будинок від знищення. Внаслідок пожежі вогнем пошкоджено меблі, речі домашнього вжитку.

Інші пожежі сталися в Чернівецькому та Дністровському районах та були ліквідовані пожежно-рятувальними підрозділами, повідомляє головне управління ДСНС України у Чернівецькій області.

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу cvnews.cv.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер і долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук.
Джерело: CvNews