Багаторічний ректор чернівецького університету відзначає 90-літній ювілей

07.02.2022 23:56   Джерело: CvNews
Опубліковано : Ігор Кравців

Своє 90-ліття сьогодні відзначає багаторічний ректор Чернівецького національного університету ім. Юрія Федьковича Степан Костишин. Він був ректором університету з 1987 по 2001 рік.

На сторінці ЧНУ у Facebook зазначається, що він - український учений-біохімік, доктор біологічних наук, академік АН вищої школи України з 1995 року, почесний професор. За значні досягнення в галузі науки Степан Степанович Костишин удостоєний звання Заслужений діяч науки і техніки України, є почесним доктором Саскачеванського університету (Канада) та Сучавського університету (Румунія), почесним членом Міжнародної організації університетів "Phi Beta Delta" США, почесним громадянином міст Чернівців і Лок Хейвена (США). Життєво-професійний шлях Степана Костишина склався настільки плідно, що важко повірити, що стільки здобутків може належати одній людині.

Чернівецькою ОДА Степан Степанович Костишин сьогодні нагороджений Почесною відзнакою "На славу Буковині".

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу cvnews.cv.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер і долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук.
Джерело: CvNews