«COVID-19 б’є у найбільш вразливі місця»: керівник однієї з госпітальних баз емоційно звернувся до буковинців

08.02.2022 08:35   Джерело: CvNews
Опубліковано : Ігор Кравців

До буковинців емоційно звернувся керівник однієї із госпітальних баз, де надають допомогу хворим із COVID-19 – директор Сторожинецької багатопрофільної лікарні Олександр Войцеховський. Він, зокрема, закликав людей зробити щеплення від коронавірусу.

- Кількість недужих зростає, це трагічно і неправильно, тому що після перенесеного захворювання люди мають багато ускладнень, – пояснив лікар у відео, котре оприлюднив ресурс «Сторожинець+».

За словами Олександра Войцеховського, COVID-19 не минає безслідно. Зокрема, зросла кількість пацієнтів, котрі після коронавірусу мають також інфаркти, інсульти, захворювання центральної нервової системи. Усього цього можна уникнути, зробивши щеплення.

- Наша госпітальна база має 145 ліжок, нині 84 з них зайняті. Дуже прошу, поставтеся до свого здоров’я, як належить. Так, щеплені теж хворіють, але набагато легше, ускладнень практично немає, – пояснив лікар.

Олександр Войцеховський застеріг – коронавірус б’є у найбільш вразливі місця, причому людей будь-якого віку.

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу cvnews.cv.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер і долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук.
Джерело: CvNews