Шкільних кухарів у Кадубовецькій громаді вчили готувати страви із меню Клопотенка

10.02.2022 12:10   Джерело: CvNews
Опубліковано : Ігор Кравців
Виїзний майстер-клас для кухарів, помічників кухарів та медичних сестер закладів освіти провели у Кадубовецькій громаді. Їх навчали технології приготування страв згідно меню Євгена Клопотенка. Тригодинне заняття провели майстри виробничого навчання професійно-технічного училища №8 Марина Гуцул та Олександра Ротар.

Нагадаємо, уже місяць, як у країні, після тривалого перехідного періоду, вповні втілюється реформа шкільного харчування. Дітей годують за оновленими нормативами МОЗ відповідно до рекомендацій Всесвітньої організації охорони здоров’я. І ці зміни викликали жваве обговорення, дискусії та обросли безліччю міфів.

Саме тому перша леді Олена Зеленська, яка ініціювала реформу у 2020 році, та шеф-кухар Євген Клопотенко – співавтор меню – провели в соцмережах спеціальну пряму трансляцію. У ній спростували найпопулярніші фейки щодо нових стандартів.

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу cvnews.cv.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер і долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук.
Джерело: CvNews