Мисткиня з Чернівців Юлія Косівчук взяла участь в акції на підтримку України у Сан Франциско (ФОТО)

15.02.2022 23:01   Джерело: CvNews
Опубліковано : Ігор Кравців
У багатьох містах США та Канади останнім часом відбуваються велелюдні акції на підтримку України. Представники української громади і керівники різних українських організацій організували подібний мітинг у центрі Сан Франциско.
 
Серед учасників була і відома чернівецька художниця, письменниця та співачка Юлія Косівчук, яка нині живе у Каліфорнії.
 
- Наша сім'я не могла оминути цього заходу, - каже Юлія. - Кожний ранок у нас розпочинається з новин. О сьомій  прокидаюся і першочергово дивлюся, яка ситуація зараз в Україні. На акцію зійшлося чимало людей. Хтось приїхав на велосипеді, а хтось взагалі прийшов на милицях. Учасники розгорнули 30-метровий синьо-жовтий прапор, підтримати нас прийшли білоруси і грузини з прапорами. Американці щиро нас вітали: машини сигналили, люди підходили і казали, що вони з нами!
 
Юлія Косівчук. Фото з мережі Інтернет

null
Фото з мережі Інтернет
 
- Ми координувалися зокрема з Лос Анджелесом, Сан Дієго і Нью Йорком, - уточнює організатор Остап Коркуна. - На акцію прийшо близько 150 людей. Серед них були в основному українці, але також американці, білоруси, єврейська громада. Місцем акції обрали площу Harry Bridges Plaza, що знаходиться навпроти Ferry Building в Сан Франциско — дуже людне і туристичне місце. Також поруч жива вулиця з постійним авто-трафіком. Люди прийшли з плакатами та прапорами. Також розгорнули великий банер "Save Ukraine - Stop Putin" і великий 30-метровий прапор. Проголошували промови у відкритий мікрофон, співали українських пісень. Учасники, без сумніву, хвилюються за ситуацію, яка склалася, і за своїх рідних які залишилися в Україні. Думки - буде війна чи ні — дуже різні. Однак усі вимагають від світу вплинути на РФ через санкції, військову допомогу Україні тощо.
 
null
Фото з мережі Інтернет

null
Фото з мережі Інтернет

null
Фото з мережі Інтернет

null
Фото з мережі Інтернет

Акція підтримки України у СФ. Фото Юрій Бондарчук
 
Фото Юрій Бондарчук

Фото Юрій Бондарчук
 
 
 
 
Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу cvnews.cv.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер і долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук.
Джерело: CvNews