Юний мотоцикліст разом із пасажиркою після аварії у Чернівцях потрапив до лікарні (ФОТО)

16.02.2022 18:14   Джерело: CvNews
Опубліковано : Ігор Кравців

Дорожньо-транспортна пригода сталася сьогодні в обід на вулиці Головній. На місці аварії працювали співробітники Чернівецького районного управління поліції та УПП. Поліцейські встановлюють причини й обставин автопригоди.

Попередньо правоохоронці з’ясували, що 17-річний водій мотоцикла Spark не впорався з керуванням і допустив зіткнення з припаркованим авто Mercedes-Benz. Від удару його відкинуло в автомобіль Volkswagen Touran, під керуванням 28-річного чернівчанина.

У результаті аварії водія мотоцикла та його 17-річну пасажирку медики доставили до лікарні для огляду. У хлопця лікарі діагностували перелом руки, а в дівчини – травму голови та живота. Обоє потерпілих є жителями села Коровія.

Наразі слідчі поліції вирішують питання про внесення відомостей про ДТП до Єдиного реєстру досудових розслідувань, повідомляє відділ комунікації поліції Чернівецької області.

 

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу cvnews.cv.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер і долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук.
Джерело: CvNews