Співачка OLVIA презентувала пісню про м'ясорубку індустрії моди (ВІДЕО)

17.02.2022 00:46   Джерело: CvNews
Опубліковано : Ігор Кравців

Співачка OLVIA презентувала відео на пісню «Fashion Killing Butterflies», яку подавала на національний відбір пісенного конкурсу «Євробачення». Саме тому вона є англомовною.

Fashion killing butterflies – пісня про те як мода «вбиває» молодих метеликів-моделей, які летять на її світло, принаду, шик.

«Мода це не весела карусель, де слоники, коники і всі в охайному вбранні, а цинічна, безжальна м'ясорубка з виснажливою працею, стрімкими підводними течіями пристрастей гламуру, шаленим дефіле інтриг між швами індустрії, жорстка бойня без правил за подіум – згрубша ідея пісні про це», – вважає автор музики John Bass.

«Мода часто породжує викривлену тенденцію краси, як-от, що всі мають бути худими чи навпаки бути пишними, бо інакше це негарно, ти «не в тренді», суспільство «не сприйме», ти нікому не сподобаєшся. І часто люди починають себе міняти, бо на них тисне «краса» встановлена суспільством, і не завжди це все на краще», – додає Ольвія.

Більшу частину треків John Bass записав на своїй студії «Стрих». Вокал записали на студії Богдана Нестора Virtuoso Records, а гітарні партії – на студії Partyka records.

OLVIA написала основний текст, змонтувала відео, яке й сама придумала.

Відео зняли у львівському театрі Леся Курбаса. Дизайнеркою одягу стала Марта Ваххольц.

OLVIA. Фото з мережі Інтернет

Довідково

OLVIA (Ольвія, Ольга Баландюх) є учасницею талант-шоу «Голос країни» 2020 в команді Тіни Кароль; учасниця опери-міфу «Ukraine-Terra Incognita»; музичного проєкту «Ковчег. Україна» (в складі етно-гурту KURBASY); учасниця міжнародного джаз фестивалю Jazz Bez XX.

Володарка унікального контральто володіє великою палітрою музичних жанрів.

Співачка, яка за освітою є також художницею та скрипалькою.

Автором музики є відомий український музикант JohnBass, який є автором проектів «Є» 1995 та 2003 років, учасник груп «Клуб шанувальників чаю», «Мертвий півень».

 

Музика, аранжування, зведення: John Bass

Лірика: OLVIA, John Bass

Запис вокалу, зведення, мастеринг: Богдан Нестор (Virtuoso Records)

Саунд-дизайн вокалу: Андрій Партика

Дизайнерка одягу: Марта Ваххольц

Відеозйомка: Володимир Никифорук

Монтаж:OLVIA (Ольга Баландюх)

Локація: Театр Леся Курбаса

Освітлювач: Іван Винарчик

Звукорежисер на локації: Володимир Фанта

Квартет: Майя Засядкович (перша скрипка), Яна Шваюк (друга скрипка), Ліза Башева (альт), Анна Флуд (віолончель)

Виконавчий продюсер: В'ячеслав Дебрянський

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу cvnews.cv.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер і долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук.
Джерело: CvNews