Чернівці збираються на весняну толоку з прибирання

18.02.2022 13:21   Джерело: CvNews
Опубліковано : Ігор Кравців
Міський голова Роман Клічук підписав розпорядження про проведення весняної акції з прибирання та благоустрою території Чернівецької міської громади.
 
"Ми не будемо очікувати календарної весни, як зазвичай, а вже від сьогодні, 18 лютого, організуємо весняну толоку з прибирання міста," - кажуть у Ратуші.
 
У Чернівцях організують прибирання доріг і вулиць, парків, скверів, ринків, дитячих та спортивних майданчиків, підвалів і горищ житлових будинків, прибудинкових територій і громадських криниць, прибережних смуг річок і водоймищ, територій підприємств, установ і організацій незалежно від форм власності.

Працівники управління благоустрою департаменту інфраструктури та благоустрою міської ради здійснюватимуть рейди-перевірки з виконання заходів весняної акції. До керівників, які нехтують цими питаннями, будуть застосовувати передбачені чинним законодавством заходи адміністративного впливу.


Також мають привести у належний стан контейнери для сміття, зупинки, почистити дороги та кювети. Висадити дерева та клумби.

МКП "Чернівціспецкомунтранс" під час проведення весняної акції з прибирання та благоустрою території Чернівецької міської територіальної громади прийматиме транспорт зі сміттям на міське сміттєзвалище від міських комунальних підприємств, управителів, ОСББ, ЖБК, ЖБТ і приватних підприємств, які здійснюють управління житловим фондом, безкоштовно.
 
Толока триватиме до 29 квітня.
Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу cvnews.cv.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер і долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук.
Джерело: CvNews