На виїзді зі Сторожинця ремонтують міст

20.02.2022 10:26   Джерело: CvNews
Опубліковано : Ігор Кравців

На прикордонній дорозі Т-26-08 «Сторожинець – КПП «Красноїльськ» ремонтують міст через річку Сірет. Про це інформує Служба автомобільних доріг у Чернівецькій області.

Міст розташовано на виїзді з міста Сторожинець. Переправу побудували у 1963 році, а реконструювали у 1984. Загальна протяжність споруди – 68 метрів. Ширина тротуарів по обидва боки – 1,5 метра.

Наразі робітники виконують ремонт правого проїзду мосту. Вони вже відфрезерували асфальтобетонне покриття та розпочали демонтаж верхньої частини.

Також планують роботи з армування конструкції мосту, влаштування монолітної залізобетонної плити, нанесення гідроізоляції, заміну зношеного покриття на два шари нового асфальтобетону, відновлення тротуарів, встановлення нового бар’єрного та перильного огородження.

Після завершення ремонтних робіт на правому проїзді, підрядник розпочне лагодити ліву частину мосту.

На ділянці, що ремонтується, організовано реверсивний рух транспорту.

Цьогоріч за програмою Президента України «Велике будівництво» в Чернівецькій області продовжать поточний середній ремонт дороги Т-26-08 «Сторожинець – КПП Красноїльськ». У 2021-му нижній шар асфальтобетону влаштували на 13,5 км, а верхній – на 2 км. Також відновили 2 невеликі мостові споруди.

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу cvnews.cv.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер і долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук.
Джерело: CvNews