Водій BMW у Чернівцях навмисне збив двох людей. Вони у важкому стані

20.02.2022 19:15   Джерело: CvNews
Опубліковано : Ігор Кравців

Буковинець на автомобілі здійснив наїзд на двох пішоходів та втік з місця події. Правоохоронці швидко встановили особу порушника. Слідчі поліції розпочали кримінальне провадження.

Вчора, 19 лютого, до поліції надійшло повідомлення про те, що на одній із вулиць обласного центру сталася дорожньо-транспортна пригода з потерпілими.

Читайте також

Винуватець смертельної ДТП зізнався у скоєному
Через ДТП сім сіл на Буковині залишилися без газопостачання

Відразу на місце події виїхали співробітники слідчого управління та слідчо-оперативна група Чернівецького районного управління поліції.

Правоохоронці встановили, що 25-річний водій, керуючи автомобілем BMW, допустив наїзд на 48-річних місцевих жителів та втік з місця автопригоди. Потерпілих, чоловіка та жінку, лікарі з тілесними ушкодженнями доставили до реанімаційного відділення лікарні швидкої медичної допомоги

Під час проведення пошукових заходів поліцейські оперативно встановили місцезнаходження водія. На його розшук були орієнтовані усі наряди поліції Буковини. 
 
Слідчі поліції розпочали кримінальне провадження за частиною 2 статті 286 (Порушення правил безпеки дорожнього руху або експлуатації транспорту особами, які керують транспортними засобами) Кримінального кодексу України. 

Правоохоронці затримали кермувальника в порядку статті 208 (Затримання уповноваженою службовою особою) Кримінального процесуального кодексу України та помістили до ізолятора тимчасового тримання.  

Поліцейські призначили низку експертиз. Досудове розслідування триває, повідомляє відділ комунікації поліції Чернівецької області.

Свідок ДТП стверджує, що водій наїхав на його родичів навмисне. 

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу cvnews.cv.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер і долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук.
Джерело: CvNews