Володимир Стефанець

Закрити українське небо можна встигнути сьогодні

05.03.2022 21:12   Джерело: CvNews
Автор : Володимир Стефанець
У Путіна закінчилися припасені на Україну «Калібри» і тепер він стріляє захопленими українськими атомними реакторами. Стріляє навмисне, показово, щоб залякати, щоб пристали на його божевільні ультиматуми. Бо «Калібри» на нас не подіяли.
 
Міркую, цілиться не так в українців, як у світ. Бункерний дід хоч і полетів з катушок, але розуміє: після руских ракетних убивств жінок і дітей в наших містах українців уже не залякаєш нічим. Усе, що могло злякати, вимкнулося у наших серцях і душах після першої доби його вторгнення. Тому тепер він лякає світ.
 
І тут все сходиться. Напередодні останнього руского ядерного шантажу на Запорізькій АЕС два його медведики – Дімон Мєдвєдєв і «боєвой бурят» Шойгу лякали усіх, що воєнна «апєрація» в Україні буде безумовно закінчена. Учора вдень до цього підключився президент Макрон, який напередодні президентських виборів у Франції хоче бачити і свої виборчі рейтинги, і мир в очах Путіна. Транслює слова агресора про рішучість захопити всю Україну. Вчора Макрон розповів, що «все найгірше ще попереду». Пане Макрон, не відкривайте Америку, яку українці знали це ще вісім років тому 2014-го, коли ви з Меркель робили вигляд, що в Україні немає війни, були «глибоко стурбовані», будували «північні потоки» і ніяк не могли зібратися духом на економічні санкції. Врешті-решт їх довелося таки запровадити цього тижня. Дякуємо! Але хтозна, чи переживала б Україна сьогодні такі трагічні події, якби це було зроблено раніше. Рішучість вона ефективна, коли вчасна.
 
Я це до того, що закрити українське небо можна встигнути сьогодні. Не завтра, і не через вісім років десь під Берліном чи Парижем. Сьогодні! Це, звісно, якщо ви не злякалися шантажу Путіна. Бо ми тут в Україні його не боїмося.
Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу cvnews.cv.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер і долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук.
Джерело: CvNews