Захисник звернувся до так званої опозиції у міськраді: "Де ви, с*ки? Чому я не бачу вас на фронті?" (ВІДЕО)

Вальтер Шеффер записав емоційне відео на передовій

11.03.2022 15:09   Джерело: CvNews
Опубліковано : Ігор Кравців

Чернівецький захисник Вальтер Шеффер записав відеозвернення з фронту після того, як загинуло дев'ятеро його побратимів-десантників. Воно стосується опозиції в Чернівецькій міській раді - "Рідного міста", "Команди Михайлішина" і "Народного контролю".

- Тепер, коли немає напіввідтінків, коли серед темряви видно світло, як ніколи, я воїн ЗСУ, звертаюся до гнид, які не жили в Україні, а проживали, -  каже Вальтер Шеффер. - Я намагаюсь підібрати слова, але ви манкурти без роду і племені, відповісте за все, за всі шкурняки, я це обіцяю! Де ви, суки? Чому я не бачу вас на фронті??? Ви ж так сльози лили і вишиванки одягали. Продан, нам дуже потрібен джип на передок, твій підійде. Бешлей, Яринич, Чинуш, Бабюк та інша п*здота, продайте ваші земельні ділянки і віддайте тим, хто цього заслужив. Ви навіть не заслужили 2×3 м нашої землі. Ми будемо стояти, стояти до кінця, але потім ми з вас всіх спитаємо, і за все! Ви не зайдете до сесійної зали.

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу cvnews.cv.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер і долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук.
Джерело: CvNews