«Найсиніша» армія: СБУ виклала запис розмови загарбників про пияцтво (АУДІО)

14.03.2022 14:03   Джерело: CvNews
Опубліковано : Ігор Кравців
Служба безпеки України оприлюднила аудіозапис перехопленої розмови російських загарбників про пияцтво і дезертирство.

Як передає Укрінформ, про це СБУ повідомляє у Телеграмі.

“Війська рф - найСИНІша армія світу. Принаймні так про своїх “колег” каже один із путінських загарбників”, - ідеться у повідомленні.

За його словами, “это конченная организация: все бухие, все синие. Гарахин синий, Золотской – синий, командир полка синий”.

“У такій відвертій манері російський окупант не лише характеризує ситуацію в своєму підрозділі, але й зізнається у планах на дезертирство: прийняв рішення “*ашити” разом з пораненим старшиною та призовниками, яких “тут нет” і яких терміново евакуюють через загрозу ракетного удару”, - ідеться у повідомленні.

У розмові загарбник сказав, що “ще менше довіри викликає у нього командир полка. Мало того, що той завжди “синій”, то ще й у полку чи не найбільша кількість полонених, а з 60 танків залишилося 18. Тож дивується, за що командиру достроково вручили звання полковника і героя рф”.

“Що ж, яка країна, такі й герої. Тож гуртуємо наші ряди, щоб змести з України загарбників, яких називали однією з найсильніших армій світу! Бо і самі вони вважають себе лиш найСИНІшими”, - зазначили у СБУ.

Як повідомляв Укрінформ, 13 березня СБУ оприлюднила аудіозапис перехопленої розмови російського загарбника, у якій йдеться, що підрозділи рф їхали у відрядження до Чечні, а опинилися на війні в Україні.

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу cvnews.cv.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер і долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук.
Джерело: CvNews