Дві легенди українського тенісу готові захищати Київ

15.03.2022 11:18   Джерело: CvNews
Опубліковано : Ігор Кравців

Український тенісист Сергій Стаховський, який повернувся в Україну одразу після початку російської військової агресії з Братіслави, де він живе з сім'єю останні роки, зустрівся у Києві з легендарним тенісистом Андрієм Медведєвим, – повідомляє Sport.ua.

- Легенда світового тенісу Андрій Медведєв залишається у Києві та готовий зустріти ворога. Неймовірно радий побачити капітана збірної України з тенісу. Патріота України, – сказав Сергій Стаховський, який з початку війни служить у теробороні Києва.

У той же час 97-річний харків'янин Леонід Станіславський, який потрапив до Книги рекордів Гіннеса як найстаріший тенісист планети, залишився у Харкові та наполягає на тому, що він не боїться президента країни-агресора та його армію.

Рада директорів Міжнародної федерації тенісу остаточно вирішила питання з усуненням Росії від Кубку Девіса та Кубку Біллі Джин Кінг, і затвердила заміни у сітках цих змагань. Країну-агресор замінять відповідно Сербія та Австралія. 

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу cvnews.cv.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер і долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук.
Джерело: CvNews