Кількість аварій мереж і комунікацій у Чернівцях збільшується. Куди телефонувати (КОНТАКТИ)

16.03.2022 14:00   Джерело: CvNews
Опубліковано : Ігор Кравців
Кількість населення в Чернівцях зросла і буде зростати. Це створює значні навантаження на старі та зношені мережі та комунікації. Закономірно, кількість “аварій” збільшиться. Втім частину з них можна попередити.
 
За всі зовнішні мережі, тобто ті, які йдуть до будинку, відповідають визначені організації. Вони самостійно обслуговують мережі та стежать за їх справністю.
 
За внутрішньобудинкові мережі відповідають виключно об'єднання співвласників чи управлінські компанії. Контакти управителів – на картинці.
 
Важливо. Буває, що управитель ухиляється від своєї відповідальності та, до прикладу, ігнорує забиту каналізацію чи коротке замикання у щитовій. Розповідаємо, як вийти з ситуації
Довгий процес. Зберіть збори співмешканців, аби змінити управителя або ж створити ОСББ. У департаменті інфраструктури та благоустрою вам пояснять як це зробити. Звертайтесь за номером: 0372- 52-40-49.
 
Короткий процес. Зверніться до аварійної служби при КП "Містосервіс", вона працює 24/7. Ось номери: 15-80, 050-222-15-80. Послуга платна, але оплату ви можете перекласти на свого управителя – потрібно, щоб він уклав офіційну угоду з Містосервісом. Це справедливо, адже управитель самостійно не в змозі допомогти та використовує чужу працю.
 
No photo description available.
 
Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу cvnews.cv.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер і долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук.
Джерело: CvNews