На площі Чернівців після виступу за Путіна демонтували зірку буковинця Василя Герелло (ФОТО)

19.03.2022 12:54   Джерело: CvNews
Опубліковано : Ігор Кравців

Оперний співак Василь Герелло заспівав 18 березня у Москві на “святкуванні” восьмої річниці “воз’єднання Криму з росією”. З-поміж іншого був концерт на підтримку війни росії проти України й виступ владіміра путіна.

На концерті у московських Лужніках буковинець заспівав із улюбленими виконавцями агресора: гуртом "Любе", Олегом та Родіоном Газмановими та Юлією Чичеріною. Цей ниций вчинок не залишився поза увагою буковинців, які колись захоплювалися талановитим земляком.

Читайте також

«Не оцінюйте мої вчинки»: чоловік співачки з Буковини заговорив після зради
Співачка з Буковини вперше дала концерт після зради чоловіка і заплакала прямо на сцені
З огляду на це у Чернівцях сьогодні було демонтовано зірку співака на Театральній площі.
 
"Україну намагається знищити російський агресор, а ти оспівуєш його «перемоги» – це не просто помилка. Таку зраду не забудуть! Не пробачать!  Буковина не має жодної причини пишатись Василем Герелло. Цей «співак» підтримує жорстокого окупанта, розважає його під час вигаданих свят. У той же час, від ворожих рук гинуть тисячі українців. Зраднику немає місця в Чернівцях! Саме тому демонтували його зірку з Театральної площі", - прокоментували у Чернівецькій міській раді.
 
Герелло. Фото з мережі Інтернет
 
Василь Герелло є Заслуженим артистом України та народним артистом росії. Проживає у Санкт-Петербурзі та активно гастролює на росії.
 
null
 
Довідково
 
 
Василь Герелло народився в селі Васловівцях Заставнівського району. Середню освіту здобув у Малому Кучурові та Садгорі. Після навчання в школі вступив до Чернівецького музичного училища. Через рік навчання його призвали на військову службу. Після закінчення терміну служби Герелло продовжив навчатися в музучилищі на вокальному відділенні. Після завершення навчання він вступив у Ленінградську консерваторію, яку закінчив у 1991 році.
Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу cvnews.cv.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер і долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук.
Джерело: CvNews