Містечко для переселенців планують звести у Чернівцях

31.03.2022 13:47   Джерело: CvNews
Опубліковано : Ігор Кравців
Через війну і обмеження капітальних видатків місто не може будувати нові дороги та громадські простори. Однак вже зараз готуються проєкти відбудови Чернівців. Міська влада долучається до вирішення глобальних викликів, з якими зіштовхнулась Україна.
 
Одним з них є питання тимчасового житла для тисяч людей, що залишились без дому. І для них є хороші новини.
 
Департаментом урбаністики та архітектури міськради та заступником міського голови Василем Зазуляком проведено активну роботу над створенням тимчасового житла в Чернівцях: підбір земельних ділянок, перемовини з виробниками, міжнародними партнерами та профільними фахівцями.
 
Серед них, зокрема, команда одного з найвідоміших архітекторів України Slava Balbek їх проєкт тимчасового житла RE:UKRAINE.
 
- Попередньо для першого центру громадського поселення, що зможе прийняти 1500 мешканців, розглядають локацію на вулиці Карбулицького, - зазначив Чернівецький міський голова Роман Клічук.
Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу cvnews.cv.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер і долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук.
Джерело: CvNews