Максим Михайленко

Максим Михайленко

головний редактор Newssky, політолог

Прибульці з кам'яного віку

01.04.2022 19:05   Джерело: CvNews
Автор : Максим Михайленко

Нема сенсу дивуватися тому, що російські "солдати" виглядають як бомжі і замість воювати, займаються мародерством. За індексом розподілу національного багатства (коефіцієнт Джині) Росія на 2019 рік знаходиться на останньому місці в світі (0.879), це означає, що 90% її населення об'єктивно є жебраками.

Такі речі, які вони знаходять у будинках українського (0.847) середнього класу 9 з 10 росіян нездатні купити, хіба що в кредит, а якщо вони вкрадуть їх в свого аймачника чи улусника, то будуть ув'язнені, хоча росіяни вважають тюрму найкомфортнішим місцем у власній країні, адже тільки у РФ існує рух "АУЕ".

Ще разючішою є різниця у соціальному розвитку, адже в 2021 році Україна знаходиться на 48-му місці, Росія - на 62-му: тому не дивно, що серед російських "вояків" стільки зовнішніх та етичних дегенератів, це цілком відображає зріз їхнього соціуму. В якому, на мою думку, так і не закінчився розпад родоплемінного устрою і не ствердився монотеїзм, та й розвинутого язичництва не склалося (віра у Путіна нагадує радше культ стихії чи "діда").

Мракобісся серед росіян - розповсюджене явище, адже за доступністю Інтернету Україна в 2021 році займає 47-е місце в світі (+22 місця за низкою позицій у першій 20-ці), Росія стовбичить на 52-му. Медіанний дохід в Україні ($515) більший від Росії вдвічі ($243).

Про демократію чи свободу преси можна було би і не казати, але 86 і 124, 97 і 150... Це геть різні світи, і прибульців слід повернути на їхню рідну планету чи екосистему - на помийку. Або те, що від них лишиться.

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу cvnews.cv.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер і долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук.
Джерело: CvNews