Роман Клічук: "Бізнес має працювати, а ми в Чернівцях будемо йому допомагати."

З релокацією допомогли вже 28 підприємствам

02.04.2022 00:00   Джерело: CvNews
Опубліковано : Ігор Кравців
Чернівецька міськрада підтримує місцевих підприємців та підприємства з усієї країни, що знаходяться у зоні активних бойових дій та мають можливість переїхати в Чернівці.
 
З цією метою при департаменті соціально-економічного розвитку та стратегічного планування працює центр розвитку підприємництва. Він щоденно опрацьовує звернення, що надходять як від Міністерства економіки, так і напряму на гарячу лінію (0660499985).
 
Наразі з релокацією в Чернівці допомогли вже 28 підприємствам. Серед них виробництво кольорових металів, реагентів для очищення води, електродвигунів, виготовлення шин для сільського господарства, логістична фірма, виробництво хліба, кави, меблів.
 
- Попри складнощі, ми маємо робити все, щоб економіка продовжувала працювати. Спільними зусиллями підтримуємо життєдіяльність нашої країни. Бізнес має працювати, а ми в Чернівцях будемо йому допомагати. - каже міський голова Роман Клічук.
 
Для детальнішої інформації: businesscity.cv@gmail.com
 
Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу cvnews.cv.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер і долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук.
Джерело: CvNews