Скільки дітей народилося у Чернівецькій області від початку війни

05.04.2022 21:38   Джерело: CvNews
Опубліковано : Ігор Кравців

Із початку повномасштабної війни до 31 березня на Буковині зареєстрували народження 869 малят. Це як буковинці, так і діти, батьки яких були змушені покинути власні домівки через російських «визволителів». Про це інформує Південно-Західне міжрегіональне управління Міністерства юстиції. 

Під час воєнного стану для державної реєстрації народження необхідні такі документи: паспорти батьків, свідоцтво про шлюб (у разі наявності) та медичне свідоцтво про народження (форма 103/0).

Відділи ДРАЦС в Івано-Франківській, Закарпатській, Тернопільській і Чернівецькій областях нині працюють у звичному режимі за принципом екстериторіальності. Спеціалісти забезпечують всю державну реєстрацію актів цивільного стану та видачу відповідних документів про народження, шлюб, смерть, розірвання шлюбу та повторну видачу втрачених чи пошкоджених свідоцтв. 

Контактні дані за посиланням: https://pzmrujust.gov.ua/struktura/pidvidomchi-orhany-ta-ustanovy/59-viddily-derzhavnoi-reiestratsii-aktiv-tsyvilnoho-stanu 

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу cvnews.cv.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер і долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук.
Джерело: CvNews