Pink Floyd випустили першу нову пісню за 8 років із вокалістом “Бумбоксу” (ВІДЕО)

08.04.2022 15:01   Джерело: CvNews
Опубліковано : Пилип Пухарєв

Легендарний британський рок-гурт Pink Floyd презентував нову пісню – Hey Hey Rise Up. Це перший новий сингл музикантів з часу релізу альбому The Endless River (2014). Вокалістом у ній виступив Андрій Хливнюк, лідер українського гурту “Бумбокс”.

В основу Hey Hey Rise Up ліг фрагмент української народної пісні “Ой, у лузі червона калина”. На початку війни Андрій Хливнюк записав відео, де співає його на фоні Софії Київської.

– Ми, як і більшість, відчуваємо гнів і розгубленість від того, що одна з найпотужніших країн світу вдерлася до мирної та демократичної держави і вбиває її громадян [...] Ми хочемо підтримати Україну і стверджуємо, що подібні дії неприпустимі, – написав у соцмережах Pink Floyd вокаліст і гітарист гурту, Девід Гілмор. Також музикант додав, що його онука – українка за походженням.

Під час запису до Гілмора долучилися незмінний барабанник Pink Floyd Нік Мейсон і cесійний бас-гітарист гурту, Гай Пратт. Клавішні партії виконав британський композитор Нітін Соуні.

Кошти з продажу синглу музиканти перерахують на гуманітарну допомогу Україні.

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу cvnews.cv.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер і долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук.
Джерело: CvNews