На феєрверками єдиними: на розі Головної чернівчанин кидав петарди з балкону. Поліція виявила у нього речовини, схожі на наркотики (ФОТО)

08.04.2022 16:19   Джерело: CvNews
Опубліковано : Пилип Пухарєв

Вчора вночі патрульні поліцейські Чернівців затримали чоловіка, що кидав із балкону власної оселі петарди. Про це повідомляється на фейсбук-сторінці обласної поліції.

Близько першої години ночі правоохоронці почули звуки вибухів на розі вулиць Головної та Південно-Кільцевої. На місці вони виявили чернівчанина, що кидав вибухові речовини з власної квартири. В його оселі провели обшук.

– Поліцейські одразу звернули увагу на пакет з порошкоподібною речовиною білого кольору та контейнери з речовиною зеленого кольору, ймовірно, наркотичного походження. Пройшовши далі, охоронці порядку виявили предмети, схожі на боєприпаси. На місце події патрульні викликали слідчо-оперативну групу та вибухотехніків, – йдеться в дописі поліції. Подальші подробиці та результати обшуку невідомі.

null
Фото з мережі Інтернет
null
Фото з мережі Інтернет
Наркотичні речовини. Фото патрульної поліції Чернівецької області

Нагадаємо, увечері 7 квітня тероборона та поліція Чернівців також затримали чоловіка, що запускав феєрверки в районі вулиці Кармелюка. Порушнику вручили повістку до військкомату.

 

 

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу cvnews.cv.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер і долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук.
Джерело: CvNews