Емма Антонюк

Емма Антонюк

журналістка, проєкт "Палає"

Один путін не зміг би фізично стільки зґвалтувати, розстріляти і накрасти

Цифри, якою множиться моя ненависть, не існує

11.04.2022 00:00   Джерело: CvNews
Автор : Емма Антонюк

популярне


Це вперше я не можу дібрати слів настільки, що вдаюся до цифр.

0 вбивств у Бучі визнав кремль.

За 20 кілометрів від Києва - росіяни зав‘язували чоловікам руки і стріляли в спини. Гатили по машинах з написом «діти». Гвалтували і душили жінок.

214 громадян затримали за день на протестах в росії. Це майже на 100 людей менше, ніж кількість убитих росіянами мирних людей у Бучі.

180 доларів - максимальний штраф за участь в російському несанкціонованому мітингу.

140 мільйонів - населення рф.

Скільки блендерів, килимів, телевізорів, одягу і коштовностей росіяни винесли з наших хат - ніхто і не рахує. Ми знаємо про них з сотень перехоплених телефонних розмов, від тисяч полонених окупантів та зі світлин убитих загарбників.

1 путін не зміг би фізично стільки зґвалтувати, розстріляти і накрасти. Це були сотні тисяч солдатів. І ще сотні тисяч їхніх родичів, які телефоном замовляють їм кросівочки для софьї, яка першого вересня піде в школу у взутті, привезеному татом з Ірпеня. Залишаючи по собі криваві сліди.

Десятки російських журналістів написали сьогодні, що ми все це вигадали, самі розстріляли себе, прикинулись трупами. Мільйони росіян вдали, ніби вірять у це.

0 толерантності я маю до «хороших рускіх», рускої культури, мови та літератури.

Це вперше я не можу дібрати слів настільки, що вдаюся до цифр. Цифри замордованих з Маріуполя ми ще не знаємо. Цифри, якою множиться моя ненависть, не існує.

https://www.instagram.com/emmocean/

 

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу cvnews.cv.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер і долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук.
Джерело: CvNews