Розвідка: росія планує теракти на своїй території, щоб звинуватити в них Україну

12.04.2022 18:08   Джерело: CvNews
Опубліковано : Пилип Пухарєв

Спецслужби ворога планують серію терористичних актів, щоб скомпрометувати українську владу та ЗСУ. Про це повідомив генерал-майор Кирило Буданов, очільник Головного управління розвідки Міністерства оборони України.

За словами Буданова, росіяни хочуть замінувати або підірвати будинки, лікарні та школи, а також нанести ракетні удари по місту Білгород та одному з міст тимчасово окупованого Криму. До таких планів кремль підштовхнув провал воєнної мобілізації в рф.

– Вони планують [...] звинуватити в цьому Збройні сили України та добровольчі батальйони, щоб створити емоційну картину «звірств українських націоналістів». Цілком можливо, що ці теракти подаватимуться як помста українців за Бучу і Краматорськ і як виправдання жорстокості проти українського мирного населення, – розповів очільник ГУР.

Нагадаємо, минулої п’ятниці, 8 квітня, російські війська обстріляли залізничний вокзал у Краматорську під час евакуації з міста. Загинуло 40 осіб, ще 100 отримали поранення.

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу cvnews.cv.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер і долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук.
Джерело: CvNews