Радник мера Маріуполя: 9 травня окупанти хочуть провести у місті “парад”

13.04.2022 16:21   Джерело: CvNews
Опубліковано : Пилип Пухарєв

До “Дня перемоги” 9 травня росіяни планують провести в Маріуполі “військовий парад”. Про це у коментарі “Українській Правді” повідомив радник мера міста, Петро Андрющенко.

– Окупанти планують саме в Маріуполі провести "карнавал перемоги" на 9 травня. З хорошого – ані техніки, ані людей для проведення таких заходів в місті немає, – розповів Андрющенко журналістам.

Радник мера міста додав, що кремль наказав так званому “меру” Маріуполя Костянтину Іващенку розчистити місто від тіл та завалів до початку травня. Також у наступному місяці вороги планують запустити навчальний процес у маріупольських школах. Попри це вони не мають повного контролю над містом.

Нагадаємо, 11 квітня командир полку “Азов” Андрій Білецький повідомив, що рашисти обстріляли з хімічної зброї маріупольський завод “Азовсталь”. Наразі українська влада перевіряє цю інформацію на достовірність.

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу cvnews.cv.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер і долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук.
Джерело: CvNews