Українські захисники ракетами "Нептун" вразили крейсер рашистів "Москва"

13.04.2022 21:59   Джерело: CvNews
Опубліковано : Ігор Кравців

Відомий волонтер Олександр Карпюк (Serg Marco) оприлюднив інформацію, що українськими ракетами "Нептун" уражений флагман Чорноморського флоту РФ - крейсер "Москва".

Як інформує Цензор.НЕТ, про це він написав у фейсбуці. 

Карпюк зазначив: "Двома ракетами "Нептун" щойно вражений крейсер "Москва". Стоїть, горить. А на морі шторм. Потрібне тактичне затоплення, зважаючи на все".

Радник керівника МВС України Антон Геращенко у телеграмі зазначив: "Кажуть, сьогодні два орки матроси, які курили в недозволеному місці на флагмані чорноморського флоту Росії - ракетному крейсері "Москва".

Тут трах-бах тарарах, щось вибухнуло. І крейсер "мацква" мало не пішов на дно. У найближчий рік буде не боєздатний. До чого тут давньоримський Бог Морей Нептун? А ні до чого!:))"

Зазначимо, що саме ракетний крейсер "Москва" погрожував захисникам острову Зміїний, після чого був посланий н#х#й. 

Нагадаємо, буквально учора в Чернівцях погасили штемпелем "Перший день" поштову марку з крейсером і легендарною фразою:  «Русскій ваєнний карабль іді на#уй». Співпадіння? )

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу cvnews.cv.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер і долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук.
Джерело: CvNews