Володимир Стефанець

Нова моцна зброя - «самовозгорающійся» Кремль

17.04.2022 07:27   Джерело: CvNews
Автор : Володимир Стефанець
На росії винайшли новий вид зброї – «самовозгарающєєся» крейсери. Фест моцна вафен – «самовозгараєт», самопідривається і самотоне. «Нєпобєдімая і лєгєндарная» уже застосувала новий «аналоговнєт» у Чорному морі за 80 морських миль від Одеси.
 
Поки що «самовозгарающєєся» крейсери ефективні проти українських крилатих ракет «Нептун» і лише по лівому борту, але москалі кажуть, що слідом за руским воєнним корабльом у них з’являться нові зразки. За 52 дні на росії (точніше - в Україні) вже пройшли успішні випробовування «самовозгорающєхся» руских танків, літаків, гелікоптерів, бронемашин та усіляких там пепеошних «іскандерів» і «панцирів».
 
Крейсер "Москва". Фото з мережі Інтернет
 
В уральському бункері проте очікують, що найпотужнішою рускою зброєю стане «самовозгорающєйся» Кремль. Щоправда, для цього, як сказала позавчора Скабєєва, треба оголосити Україні війну. Бо якось воно некамільфо виходить - «самовозгарающєєся» крейсери б’ють потужно по «Нептунах», а самої війни то немає. Суцільна тобі «спєціальная апєрация». Тому «самовозгорающійся» Кремль – саме те, що доб’є нарешті «бєньдєровцев» перед якими росія, Скабєєва і Маша Захарова ніяк не можуть піднятися з колін.
 
Але на росії перемагають і на ніштяк. Дід Кабай з бункера так і сказав: «всьо ідьот» за планом. Його найсвіжіші віхи - 756 спалених руских танків, 1976 бронемашин, 163 літаки, 144 гелікоптери, 1443 автомашини, 8 кораблів (останній з яких «самовозгорєвшая» «Москва») і 20 тисяч вбитих руских військових.
 
Словом, ще трохи – і на «красной площаді» парад «пабєди»: стрункі колони механізованих груп з прицепами вкрадених в українців трусів і пральних машин, браві дондони з віджатими в українських фермерів комбайнами, непереможна руска гвардія з м’ясорубками і унітазами з-під Києва… І, звісно, як апофеоз, нова моцна зброя - «самовозгорающійся» Кремль. Ждьом…
Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу cvnews.cv.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер і долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук.
Джерело: CvNews