По Львову вдарили чотирма ракетами, загинуло шестеро (ФОТО)

18.04.2022 11:15   Джерело: CvNews
Опубліковано : Ігор Кравців

Внаслідок ворожого обстрілу Львова сьогодні зранку, 18 квітня, є загиблі та постраждалі. Про це повідомив голова Львівської ОВА Максим Козицький у Facebook.

«На жаль, є загиблі та постраждалі. Станом на цю годину відомо про шість загиблих та вісім постраждалих. Серед постраждалих – одна дитина», – написав він.

На даний момент йдеться уже про 11 постраждалих.

Козицький також уточнив, що постраждали три об‘єкти військової інфраструктури. «За інформацією Повітряного командування «Захід», сьогодні вранці відбулося чотири ракетних удари по Львову. Три – по об‘єкти військової інфраструктури. Один – по шиномонтажу. Внаслідок влучань сталися пожежі. Гасіння ще триває. Об‘єкти зазнали суттєвих ушкоджень», – йдеться у повідомленні.

Внаслідок вибухів знищено близько 40 автівок.

Мер міста Андрій Садовий уточнив, що деякі вулиці наразі перекриті.

«Триває ліквідація наслідків ракетних ударів. Всі служби працюють на місці. До уваги водіїв, перекрито рух по вулицях: Левандівська (від вул. Сяйво до вул. Шевченка), вул. Шевченка в районі повороту на вул. Тунельну (готель НТОН)», – написав Садовий у Facebook. 

Знищені автівки. Фото з мережі Інтернет

 

Удар по Львову. Фото Олександра Камишина

 

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу cvnews.cv.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер і долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук.
Джерело: CvNews