Про що говорив мер Дніпра Борис Філатов під час зустрічей у Чернівцях з керівництвом міста і області (ФОТО)

19.04.2022 23:18   Джерело: CvNews
Опубліковано : Ігор Кравців
Міський голова Дніпра Борис Філатов завітав у Чернівці, де мав зустрічі з міським головою Романом Клічуком та головою ЧОВА Сергієм Осачуком.
 
- З великою приємністю зустрівся з міським головою Дніпра, - каже Чернівецький міський голова. - Обговорили координацію зусиль наших міст у допомозі переселенцям, гуманітарних вантажах тощо. Взаємна підтримка між українськими містами сьогодні є як ніколи важливою.
 
Борис Філатов і Роман Клічук. Фото Чернівецької міської ради
 
Начальник Чернівецької обласної військової адміністрації говорив з Філатовим про українську визвольну війну і допомогу людям. Також обговорили можливість прийому дітей влітку в буковинських Карпатах.

 - У червні 2021 Президент України зібрав нас у Дніпрі на конгрес. Тоді я дякував дніпровцям і особисто Борису Філатову за те, що втримали Україну у 2014 та за те, як модернізували її до 2021. Зараз ж ми всі максимально працюємо в єдиній команді з Президентом, щоб вистояти, щоб перемогти і відбудувати нашу вільну Україну, - зазначив Сергій Осачук.

Борис Філатов і Сергій Осачук. Фото Чернівецької ОДА

 

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу cvnews.cv.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер і долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук.
Джерело: CvNews