Дорожники Буковини ліквідували 40 несанкціонованих сміттєзвалищ та вивезли понад 200 тонн сміття

20.04.2022 17:37   Джерело: CvNews
Опубліковано : Ігор Кравців

За півтора місяця дорожники Буковини ліквідували 40 несанкціонованих сміттєзвалищ та вивезли понад 200 тонн сміття із узбіч автошляхів державного значення Буковини.

Найбільше непотребу було на трасах М-19 «Доманове – Ковель – Чернівці – Тереблече», Н-10 «Стрий – Івано-Франківськ – Чернівці – Мамалига» та Н-03 «Житомир – Чернівці».

Про це інформує Служба автомобільних доріг у Чернівецькій області. 

Шляховики постійно змушені прибирати гори пластику та непотребу, що після себе залишають недобросовісні громадяни. Аби навести лад на деяких ділянках, підрядній організації доводиться застосовувати спецтехніку. Для зручності учасників дорожнього руху, на зупинкових майданчиках встановлені сміттєзбірники. 

Держава сьогодні спрямовує значні кошти на підтримку армії України, допомогу вимушеним переселенцям, громадянам, які втратили роботу через війну та відновлення дорожньої інфраструктури, яку зруйнували російські окупанти. Відповідно, всі проєкти з реконструкції, будівництва поточного середнього та капітального ремонтів, які Служба автодоріг у Чернівецькій області планувала реалізувати у 2022 році, поставлені на паузу.

Наразі шляховики зосереджені виключно на забезпечені безперебійного проїзду основними транспортними артеріями Буковини.

 

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу cvnews.cv.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер і долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук.
Джерело: CvNews