Суспільне Буковина транслюватиме на всю Україну Великоднє богослужіння із собору у Чернівцях

21.04.2022 16:13   Джерело: CvNews
Опубліковано : Ігор Кравців

У неділю, 24 квітня, о 5:30 Суспільне Буковина транслюватиме наживо на всі регіональні телеканали Суспільного Пасхальне богослужіння з собору Різдва Христового (ПЦУ), що у Чернівцях.

А напередодні Великодня, 23 квітня, о 18:30 Суспільне покаже звернення релігійних лідерів світу до постраждалих від війни. Це телезапис релігійної зустрічі з вірянами різних конфесій «Місія солідарності релігійних лідерів в Україні», яка відбулася у Чернівецькому драмтеатрі 12 квітня. 

 - У час війни ми намагаємося забезпечити інформаційні потреби вірян, адже це є важливою складовою духовного життя українців. Для багатьох Пасха це можливість підтримати одно одного через віру, тому наша команда працюватиме в цю ніч. Також ми вирішили забезпечити всі регіональні мовники Суспільного телезаписом релігійної зустрічі "Місія солідарності релігійних лідерів в Україні", яка відбулася у Чернівцях. Знаково, адже на цій зустрічі були присутні релігійні лідери світових релігій, 一   каже продюсер  Суспільне Буковина Максим Волошин.

Крім цього, у неділю о 7:00 розпочнеться Пасхальне богослужіння із Гарнізонного храму свв. апп. Петра і Павла (УГКЦ). Трансляцію для UA: БУКОВИНА та усіх регіональних телеканалів мовника забезпечить команда від Суспільного у Львові.

Онлайн UA: БУКОВИНА можна дивитися на сайті філії.

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу cvnews.cv.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер і долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук.
Джерело: CvNews