Емма Антонюк

Емма Антонюк

журналістка, проєкт "Палає"

Виступ "Калуша" - це про молоду, яскраву і цікаву країну, яка захищає Європу від імперських психопатів

16.05.2022 09:05   Джерело: CvNews
Автор : Емма Антонюк

Тут дехто пише, шо в Калуша поганий вокал, який помітно контрастує з блискучими октавами голосистих представників інших країн. А у Вєрки Сердючки з її другим місцем був фантастичний вокал? А Кончіта Вюрст виграла, бо співала краще за всіх?

Євробачення, це про культурний або ціннісний меседж, перекладений мовою шоу-бізнесу. А не академ концерт в консерваторії. У Калуша менший діапазон, ніж у представниці Іспанії. Але більше харизма, як мінімум, а повістка – як максимум.

Тут дехто пише, що якби не війна – у Калуша не було б шансів на перемогу.

Коли бачу таке в іноземних блогерів хочу запропонувати їм помінятися. Ви – хороніть своїх людей, але виграйте Євробачення. А ми поспостерігаємо, коментуючи якість шоу, що готувалося під звуки сирен. Не хочете? Ой, а чому?

Коли бачу таке в українськиї блогерів, хочу запропонувати їм хімчистку. Бо біле пальто – страшенно непрактичний одяг. Десятки накачаних баблом продюсерських проєктів робили шпагати або вправлялися в колоратурних сопрано. А в’їлася в мозок і прокачала аудиторію модна, проста і вірусна Стефанія. Хвалити своє у нас не завжди прийнято. Але спробувати все ж варто, надто коли є за що.

Тут дехто пише, що під час війни переключатись на обговорення Євробачення – дурість.

Подивіться на перші шпальти рейтингових світових ЗМІ. Бачите пацана в рожевій кепці? Пригадайте, що він сказав на сцені. Те, після чого запити «Азовсталь» у гугл тренда зросли у рази. Питання?

Для світу виступ Калуша - це про молоду, яскраву і цікаву країну, яка захищає всю Європу від прогнилих імперських психопатів. Цю країну їм ще належить відкрити для себе і переосмислити.

Для мене виступ Калуша - це приклад патріотичного контенту без нальоту радянської традиції. Бо совєти дуже люблять показуху і пафос. Що більше ми ментально детоксикуємось, то органічнішою і натуральнішою стає наша творчість. Наші мами дають нам ритм; забирають в бабусі дві дулі, ніби вони кулі; гойдають в такт, попри втому. Жодних високопарних розшаркувань. Просто, чесно, зухвало і красиво.

https://www.instagram.com/emmocean

 

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу cvnews.cv.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер і долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук.
Джерело: CvNews