Чернівецькі медики надають допомогу вимушеним переселенцям (ВІДЕО)

18.05.2022 07:48   Джерело: CvNews
Опубліковано : Ігор Кравців
Людмила Дмитрівна приїхала до Чернівців з Харкова. Жінка мешкає в одному з центрів для вимушених переселенців.
 
- Мені у Чернівцях дуже подобається. Тут такі турботливі і душевні люди! І годують нас, і до театру водять, і лікарі приїжджають, і з ліками допомагають. Я навіть не чекала такої теплоти, - каже Людмила Дмитрівна.
 
Цього разу оглядала і консультувала мешканців центру бригада медиків другої міської політики міста. Вивчали їхню роботу медики-добровольці Medical Teams International, які виявили бажання допомогти у наданні медичної допомоги населенню, що тимчасово проживає на території Чернівців.
 
- До складу бригади входить лікар-терапевт, лікар УЗД-діагностики, проводять заміри глюкози крові, кардіологічні обстеження, консультує онколог-дерматолог. Якщо виявляють серйозні патології – спрямовують на дообстеження уже на базі поліклініки, - говорить заступниця начальника управління охорони здоров’я Чернівецької міської ради Галина Бовкун. – Такі виїзні огляди чернівецькі медики проводять регулярно і, звісно, безкоштовно.
 
Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу cvnews.cv.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер і долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук.
Джерело: CvNews