За зберігання наркотиків "для себе" 31-річна жителька Сокирян може сісти до в'язниці

18.05.2022 11:59   Джерело: CvNews
Опубліковано : Ігор Кравців

Співробітники Дністровського районного відділу поліції викрили жінку у вчиненні наркозлочинів. Наразі обвинувальний акт відносно порушниці затверджений прокурором та за клопотанням поліцейських скерований для розгляду до суду. 

Під час досудового розслідування поліцейські з’ясували, що 31-річна жителька Сокирян вдома зберігала наркотики для власного вживання.

У результаті проведення санкціонованого обшуку у помешканні порушниці працівники поліції вилучили:

-    коробки, згортки та зіп-пакети із кристалоподібною та речовиною рослинного походження, схожими на наркотичні;

-    колби, папір і пластикові картки із залишками білого кольору.

Дізнавачі поліції під процесуальним керівництвом Дністровської окружної прокуратури повідомили про підозру буковинці у вчиненні кримінального правопорушення, передбаченого частиною 1 статті 309 (Незаконне виробництво, виготовлення, придбання, зберігання, перевезення чи пересилання наркотичних засобів, психотропних речовин або їх аналогів без мети збуту) Кримінального кодексу України. 

Згідно із висновком експерта, вилучені речовини є канабісом та амфетаміном, обіг яких в Україні заборонений.

За вчинення протиправних дій порушниці загрожує до трьох років позбавлення волі, повідомляє відділ комунікації поліції Чернівецької області.

 

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу cvnews.cv.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер і долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук.
Джерело: CvNews