Недовиконання дохідної частини бюджету Чернівців складає близько 60 мільйонів: Маховіков

18.05.2022 15:54   Джерело: CvNews
Опубліковано : Ігор Кравців
У Чернівцях стає помітним недовиконання дохідної частини бюджету. Воно незначне, але поки триватиме війна, різниця між очікуванням та реальністю буде лише збільшуватися.
 
Про це розповів заступник міського голови Євгеній Маховіков. За його словами така динаміка характерна для всіх «тилових» міст України.
 
Станом на сьогодні дохідна частина бюджету вже не виконана приблизно на 60 млн грн. Причини цього: зміни податкового законодавства, що спричинені війною, втрата робочих місць, уповільнення бізнесу.
 
Але у міської влади є й хороші новини.
 
- До Чернівців переїжджають підприємства, бізнесмени шукають можливість відкрити та побудувати тут нові заводи. А це вже про нові податки до бюджету та, що не менш важливо, про розвиток економічної, транспортної та логістичної складових. Ми активно підтримуємо охочих релокувати свій бізнес. Допомагаємо з пошуком вільних ділянок та приміщень. Тож вже маємо 44 нових підприємства, - підсумував Євгеній Маховіков.
Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу cvnews.cv.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер і долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук.
Джерело: CvNews