Клічук порівняв ЧНУ із Гарвардом: "Наш університет повинен нарощувати свою впізнаваність" (ФОТО)

26.05.2022 00:00   Джерело: CvNews
Опубліковано : Ігор Кравців
Мер Чернівців Роман Клічук неформально поспілкувався зі студентами географічного факультету ЧНУ імені Юрія Федьковича. Говорили про перспективи розвитку туристичного бізнесу та особливе місце університету, як об’єкту спадщини Юнеско у туристичному житті міста.
 
- Попри всі складнощі, які переживає сьогодні наша держава, місто продовжує дбати про справжню перлину Чернівців і одразу після нашої перемоги ми повністю оновимо архітектурне освітлення Резиденції митрополитів Буковини, - каже Роман Клічук. - Свого часу я мав нагоду відвідати Гарвардський університет і був вражений кількістю туристів, які бувають там щодня. Тож переконаний, що національний університет, як головний туристичний магніт міста, також може і повинен нарощувати свою впізнаваність та привабливість. Я справді вважаю наше місто найкрасивішим в Україні. Містом, яке має надзвичайно великі перспективи. Але інвестиційний прорив без розвитку інфраструктури буде складно реалізувати. Це у свою чергу створюватиме нові робочі місця та сприятиме розвитку туризму та готельно-ресторанного бізнесу.
 
Міський голова переконаний, що спільними зусиллями бізнесу, влади і громади ми перетворимо наше місто в одне з найбільш процвітаючих, комфортних та туристично привабливих міст України.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу cvnews.cv.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер і долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук.
Джерело: CvNews