Скандал з червоним джипом за 100 тисяч: версія Сергія Осачука (ФОТО, ВІДЕО)

26.05.2022 13:51   Джерело: CvNews
Опубліковано : Ігор Кравців

Начальник Чернівецької обласної військової адміністрації Сергій Осачук розповів про автомобіль, що за його сприяння ввезли в область як гуманітарну допомогу.

Так, за його словами, червоний позашляховик 2002 року випуску передали десантникам для виконання військових завдань.

Як відомо, днями низка місцевих ЗМІ поширила інформацію про те, що Сергій Осачук сприяв у ввезенні як гуманітарної допомоги автомобіля 2022 року випуску. Вартість такої елітної автівки, мовляв, близько 100 тисяч доларів США.

- Історія перевезення через митницю, на моє прохання, супердорогого автомобіля для ЗСУ – чергова маніпулятивна брехня опозиційних політичних кланів. Ініціатива привезти автомобіль для захисників належить нашим буковинським волонтерам, які вже його перефарбували у камуфляжний колір і передали на фронт, – сказав Осачук.

- Диявол криється в деталях, не догледіли і не зрозуміли, що цей автомобіль 2002 року випуску, і так, він червоного кольору, – додав начальник ОВА.

Крім того, відомий волонтер, ветеран АТО Вальтер Шеффер, який нині захищає Україну від військової агресії Росії, підтвердив, що машина вже на передовій та служить військовим.

«Підтверджую, це авто у нас», – написав військовий.

 

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу cvnews.cv.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер і долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук.
Джерело: CvNews