Найбільше поле півоній в Україні, що на Буковині, чекає на гостей (ФОТО)

01.06.2022 08:18   Джерело: CvNews
Опубліковано : Ігор Кравців
Найбільше в Україні поле півоній, яке знаходиться у Глибоці, 4-5 червня відкриє свої двері для всіх любителів квіткової краси. На відвідувачів очікує одночасне цвітіння більше ніж 5000 кущів півоній.
 
"Це не просто поле, це - найбільша колекція півоній в Україні, яка зібрана в одному місці - 150 сортів різних форм, кольорів та відтінків, які були привезені з Нідерландів та Китаю. Ви зможете насолодитися цвітінням ексклюзивних, колекційних півонії, які вартують на світовому ринку більше ніж 10000 грн за один кущ". - зазначається на сторінці організаторів у FB.
 
Поле буде відкрите для відвідування 4 та 5 червня з 9:00 до 18:00 за адресою:
Чернівецька обл. - смт. Глибока - Склад №2 Інтернет-магазину Флоріум (дорога на Кам'янку грунтова). Гугл карта - https://g.page/Florium-ua?share (назви вулиці немає, їхати тільки по мітці на карті).
 
Вартість входу - 50 грн. Діти до 10 років - безкоштовно.
Усі кошти, які будуть зібрані на даній події - будуть надіслані на допомогу ЗСУ та людям, які постраждали від війни. На цій події рослини купити неможна. Її створили виключно для відвідування.
 
 
 
"Дана подія відбувається тільки 1 раз в році, тому запрошуємо всіх бажаючих!" - кажуть організатори.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу cvnews.cv.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер і долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук.
Джерело: CvNews