Мобілізаційні заходи на Буковині мають здійснюватись активніше: Сергій Осачук

04.06.2022 10:03   Джерело: CvNews
Опубліковано : Ігор Кравців

Центри комплектування та соціальної підтримки на Буковині мають активніше здійснювати мобілізаційні заходи. Про це в інтерв’ю Суспільному сказав голова Чернівецької ОВА Сергій Осачук.

- Темпи мобілізації високі, вони виконуються. У кожній області є мобілізаційні завдання, які формувалися ще до початку війни. Ця кількість постійно корегується, згідно з потребами діючих сил оборони. І Чернівецька область на підведені підсумків минулого тижня в оперативному командуванні "Захід" побачили свої показники. Хочу сказати, що вони не є найвищими – ми обов’язково повинні підтягнутися. Тому доручення моє і наказ всім центрам комплектування активніше працювати у частині поставлення мобілізаційних ресурсів для збройних сил, - каже Сергій Осачук.

За його словами, кількість мобілізованих залежить від кількості населення у регіоні, вікової структури, від професійної приналежності:

- Усі ці показники враховуються. Тому з Чернівецької області буде значно менше мобілізовано, ніж з областей, де живе багатомільйонне населення.

Водночас посадовець повідомив, що Чернівецька область посідає перше місце в оперативному командуванні "Захід" у поставці транспортних засобів.

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу cvnews.cv.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер і долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук.
Джерело: CvNews