З травмами і смертельним наслідком: упродовж доби на Буковині сталося дві ДТП (ФОТО)

06.06.2022 10:14   Джерело: CvNews
Опубліковано : Ігор Кравців

Учора, 5 червня, у Чернівцях внаслідок наїзду загинула жінка-пішохід. Ще одна дорожньо-транспортна пригода трапилася в селі Коровія, в результаті якої травмувалися двоє неповнолітніх. За цими фактами слідчі поліції розпочали кримінальні провадження.

Уранці на вулиці Коперника, 33-річний водій автомобіля «Renault Express» рухаючись заднім ходом, допустив наїзд на жінку-пішохода. Внаслідок аварії 90-річна чернівчанка отримала травми та померла дорогою до лікарні.

Цього ж дня в селі Коровія Чернівецького району, зіткнулися автомобіль «Volkswagen Golf» під керуванням 36-річного місцевого жителя, з мотоциклом «Senke». У результаті дорожньо-транспортної пригоди 14-річний мотоцикліст та його 16-річна пасажирка отримали травми. Обох неповнолітніх медики доправили до лікарні швидкої медичної допомоги міста Чернівці .

На місцях інцидентів працювала слідчо-оперативна група Чернівецького районного управління поліції, яка здійснила першочергові поліцейські заходи.

За фактами аварій слідчі поліції внесли відомості до Єдиного реєстру досудових розслідувань відповідно за частинами 1 та 2 статті 286 (Порушення правил безпеки дорожнього руху або експлуатації транспорту особами, які керують транспортними засобами) Кримінального кодексу України.

Триває досудове розслідування, повідомляє відділ комунікації поліції Чернівецької області.

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу cvnews.cv.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер і долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук.
Джерело: CvNews