Убив знайомого заради грошей і спалив хату, щоби замести сліди. За це житель Вижниччини сяде на 14 років

08.06.2022 07:48   Джерело: CvNews
Опубліковано : Ігор Кравців
Чернівецька окружна прокуратура підтримала обвинувачення стосовно 37-річного жителя Вижницького району, який вчинив умисне вбивство з корисливих мотивів, розбійний напад, викрав офіційні документи потерпілого та умисно знищив його майно.
 
Громадянина засуджено до 14 років позбавлення волі з конфіскацією майна, окрім житла.
 
Під час судового розгляду встановлено та доведено, що 12 серпня 2020 року, під час спільного розпивання алкогольного напоїв у квартирі 56-річного знайомого, підсудний жорстоко побив господаря будинку, заволодів його речами, грошовими коштами та банківськими картками.
 
Щоб приховати сліди злочину вчинив підпал та втік з місця події.
 
За результатами судово-медичної експертизи смерть власника квартири настала внаслідок травматичної асфіксії, коли через множинні переломи ребер руйнується каркас грудної клітини та порушується вентиляція легень.
 
Досудове розслідування у вказаному кримінальному провадженні здійснювали слідчі Чернівецького районного управління поліції ГУНП в Чернівецькій області.
Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу cvnews.cv.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер і долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук.
Джерело: CvNews