Убив товариша табуреткою і вивіз тіло до лісу: 60-річного буковинця судитимуть

17.06.2022 00:29   Джерело: CvNews
Опубліковано : Ігор Кравців

Дністровська окружна прокуратура передала до суду обвинувальний акт стосовно буковинця за фактом вчинення ним умисного вбивства товариша.

Про це повідомляє пресслужба Чернівецька обласна прокуратура.

За даними слідства, 27 березня цього року 60-річний житель села Мошанець Дністровського району, розпиваючи алкгольні напої з 55-річним знайомим за місцем свого проживання, вступив з ним у суперечку, яка завершилась бійкою.

Читайте також

Труп 20-річного охоронця виявили на Буковині

Господар будинку завдав гостю декілька ударів табуретом. Від отриманих травм чоловік загинув. Щоб приховати сліди злочину підозрюваний вивіз потерпілого у лісопосадку. Його тіло, зі слідами насильницької смерті, було виявлено 1 квітня.

Досудове розслідування у вказаному провадженні здійснювали слідчі Дністровського районного відділу поліції ГУНП у Чернівецькій області.

Примітка: відповідно до ст. 62 Конституції України особа вважається невинуватою у вчиненні злочину і не може бути піддана кримінальному покаранню, доки її вину не буде доведено в законному порядку і встановлено обвинувальним вироком суду.

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу cvnews.cv.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер і долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук.
Джерело: CvNews