Як проходила перша за час війни чергова сесія міськради у Чернівцях і які рішення прийняли (ФОТО)

17.06.2022 08:31   Джерело: CvNews
Опубліковано : Ігор Кравців
Чернівецький міський голова Роман Клічук подякував депутатам за конструктивну роботу у ратуші під час чергового засідання сесії міськради 16 червня. Вони розглянули понад 40 питань та прийняли низку важливих рішень.
 
Про найсновніші з них розповідає мер Чернівців.
 
- Внесли зміни та доповнення до Програми будівництва, реконструкції та капремонту об’єктів житлово-комунального господарства «Комфортне місто». Це дозволить після розблокування капітальних видатків розпочати ремонт міжбудинкових проїздів, зливових мереж та елементів благоустрою. Зокрема, плануємо збільшити кількість зливових решіток у районі Залізничного вокзалу, ТЦ Депот, готелю Турист та в інших місцях, де після сильних опадів виникають підтоплення.
 
- Доповнили змінами Програму «Сучасне місто», яка передбачає проведення капітального ремонту в об’єктах соціальної сфери, зокрема у школах чернівецької тергромади.
 
- Оновили Програму розвитку міського комунального підприємства «Центр стерилізації тварин». Це сприятиме регулюванню чисельності безпритульних тварин на території чернівецької громади гуманними методами.
 
- Переглянули Програму поводження з відходами. Це дозволить комунальним службам оперативніше реагувати на нові виклики, пов’язані із збільшенням населення та розширення меж тергромади.
 
- Затвердили Положення про стажування для студентів та молоді у Чернівецькій міській раді. Двері міської ради відчинені для перспективної молоді. Саме на неї розраховуватимемо, формуючи кадровий резерв.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу cvnews.cv.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер і долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук.
Джерело: CvNews