«Збирали на один, а купили три». Благодійники відправили військовим на два автомобілі більше, ніж планували (ФОТО)

08.07.2022 07:06   Джерело: CvNews
Опубліковано : Ігор Кравців

На благодійному ярмарку «Бандеромобіль для ЗСУ», що відбувся у Жовтневому парку у Чернівцях, вдалося зібрати майже 170 тисяч гривень.

Організаторами патріотичного заходу були громадська організація «Крик душі» матерів та дружин військовослужбовців, департамент соціальної політики міської ради та партнери. 

Про це повідомила директорка департаменту соціальної політики Наталія Фрунзе:

- Спочатку, як і планували, купили бус, а згодом на залишок грошей купили ще дві автівки для ЗСУ. Їх вже відправили на передову, до наших захисників з Буковини. На залишок грошей, які вдалося зібрати на благодійному ярмарку, купили ще дві автівки. Їх вже відправили на передову, до наших захисників з Буковини. На цьому не плануємо зупинятись. Зокрема, хочемо організувати ще один благодійний аукціон. Він відбудеться онлайн. Віримо, що на зароблені гроші зможемо придбати ще одне авто. Ще один Бандеромобіль, який наблизить Україну до перемоги!

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу cvnews.cv.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер і долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук.
Джерело: CvNews