"Герої не вмирають! Лише тихенько-тихенько сплять"... У бою з рашистами загинув командир з Буковини

09.07.2022 15:01   Джерело: CvNews
Опубліковано : Ігор Кравців

У бою на Донеччині біля населеного пункту Спірне внаслідок артилерійського обстрілу позицій, завданого військовими формуваннями російської федерації, загинув захисник із села Чорний Потік - Микола Кривохижа.

Про це повідомив заступник голови Юрковецької громади Олександр Колодрівський:

"Знову горе і смуток прийшли в нашу громаду. В бою поліг військовий, який правдою та волею стояв за нашу Україну, наш захисник із с.Чорний Потік - Кривохижа Микола Петрович, 29.10.1968 року народження, командир стрілецької роти стрілецького батальйону.

У першій хвилі війни на сході нашої держави був мобілізований у 2015 році і боронив єдність та цілісність України 14 місяців. Був командиром роти. Коли розпочалась повномасштабна війна, з першого дня, разом із своїм сином Олексієм, знову став на захист України.

У бою на Донеччині біля населеного пункту Спірне, внаслідок артилерійського обстрілу позицій, завданого військовими формуваннями російської федерації він загинув, отримавши поранення не сумісні з життям...

Висловлюємо найщиріші співчуття рідним, близьким, друзям та побратимам військовослужбовця. Ніякі слова не зменшать біль утрати рідних. Глибоко сумуємо разом з родиною.

Герої не вмирають! Вони тут, з нами на Землі! Лише тихенько-тихенько сплять. Ми плачемо, вони ж не плачуть. Їхні душі героїчним жовто-блакитним полум’ям горять! А ми повинні жити гідно, щоб наших героїв, ніколи не забути".

Вічна пам’ять і слава мужньому бійцеві!

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу cvnews.cv.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер і долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук.
Джерело: CvNews