Двох загиблих воїнів сьогодні вранці зустрічатиме живим коридором Заставна

10.07.2022 00:08   Джерело: CvNews
Опубліковано : Ігор Кравців

Загиблих захисників Василя Герелу та Миколу Кривохижу зустрінуть живим коридором сьогодні зранку (орієнтовно о 9.00) у Заставні.

Про це повідомила журналістка Світлана Масловська.

Попрощаються з Героями 11 липня у їхніх рідних селах. Похорон Василя Герели у селі Вікно — о 9:00. Миколи Кривохижі у селі Чорний Потік — о 13:00.

Василь Герела загинув у боях з рашистами 7 липня 2022 року. Родина втратила годувальника: сина, батька, чоловіка, дідуся, односельчани — друга, сусіда, товариша, чудову, життєрадісну, працьовиту Людину. Україна — славного свого сина, захисника, патріота, бійця, Героя!

Микола Кривохижа із села Чорний Потік, йому було 54 роки.

Загинув у боях із московськими окупантами на Донеччині. Микола 14 мі-яців воював у 2015 році в зоні АТО/ООС. Був командиром роти. На початку повномасштабної війни з Росією пішов воювати разом зі своїм сином. Загинув під час артилерійського обстрілу. У нього залишилися дружина та двоє дітей.

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу cvnews.cv.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер і долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук.
Джерело: CvNews