На Буковині покращать транспортне сполучення між Україною та Румунією

12.07.2022 11:53   Джерело: CvNews
Опубліковано : Ігор Кравців

На Буковині планують реконструювати двокілометровий відрізок, котрий веде до пункту пропуску «Шепіт - Ізвоареле Сучевей» на високогірній Вижниччині.

Про це повідомляє Служба автомобільних доріг у Чернівецькій області.

Днями у селі Шепіт відбулись громадські обговорення проєкту, який наразі знаходиться на фінальній стадії. З основними рішеннями реконструкції ділянки дороги Т-26-01 Чернівці – Вашківці – Путила – КПП «Руська» з під’їздом до КПП «Шепіт» ознайомили місцевих жителів. Зокрема, які саме ремонтні роботи будуть виконані, про особливості конструктиву дороги, та як може змінитися благоустрій цього населеного пункту.

Участь в обговореннях взяли представники Служби автомобільних доріг у Чернівецькій області, проєктної організації, представники крайової влади, органів місцевого самоврядування та громадськості. За результатами громадських обговорень був складений відповідний протокол та враховані всі зауваження від громадськості.

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу cvnews.cv.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер і долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук.
Джерело: CvNews