У Чернівцях виходить книга "Знаки" із музичним диском: усі кошти від продажу підуть на ЗСУ

13.07.2022 08:54   Джерело: CvNews
Опубліковано : Ігор Кравців

«Видавництво 21» оголошує видання нової книги «Знаки» та збір коштів для підтримки української армії – «Знаки для ЗСУ»: 100% від вартості збірки Володимира Півторака підуть на допомогу українській армії.

Таким чином, у читачів буде можливість зробити добру справу, отримати надзвичайно гарну книгу та допомогти нашим захисникам.  

Сам автор книжки пише, що “сюди увійшли вірші, написані упродовж 25 років. Звісно, багато чого відсіяно. Залишив лише ті тексти, які викликають емоції. Зрештою, на моє переконання, справжня творчість покликана викликати емоції.

По суті, книжка із кодовою назвою “Знаки” містить у собі дві збірки. Вірші, які сюди увійшли, представляють різні періоди творчості. При укладанні збірки свідомо було порушено принцип хронологічності, аби у теоретиків-віршознавців (одним із яких є автор) не виникало бажання займатися аналізом і структуруванням цих текстів.

Знаки даються кожному з нас. Потрібно лише мати бажання їх помітити і витлумачити. Знаки, натяки, настрої, теми – те, що наповнює наше життя, формує його. І ще… Ця книга містить сюрприз – компакт-диск зі знаковими піснями гурту «Знак води».”

Окрім того, з 11 липня по 22 липня на Facebook-сторінці видавництва триває аукціон на підтримку захисників України. Лот – ексклюзивний примірник артбуку «Смаків Буковини», який вийшов у видавництві наприкінці квітня.

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу cvnews.cv.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер і долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук.
Джерело: CvNews